SRAL:n Kevätpäivät Kemissä La – 23.4.2016

kevatpaivatSuomen Radioamatööriliiton Kevätpäivät järjestetään tänä keväänä Kemissä, Perämeren rannalla, 23.4.2016. Tätä tapahtumaa ei todellakaan kannata missata. Kaikki toiminnot ovat saman katon alla Kemin kulttuurikeskuksessa, kävelymatkan päässä Hotelli Cumuluksesta. Luvassa on mielenkiintoisia luentoja sekä tietenkin rompetori. Lisätietoja majoituksesta on tulossa piakkoin. Kevätpäivät järjestää tuoreilla ideoilla ja reippaalla otteella vasta vuoden vanha kerho, Meri-Lapin Radiokerho ry.  Radioamatöörijuna vie perille Kevätpäivät alkavat jo Helsingissä perjantai-iltana. Suunnitteilla on radioamatöörihenkinen junamatka yöjunalla halki Suomen. Mukaan pääsee matkan varren asemilta. Tule nokkakusoilemaan ja tapaamaan tuttuja. Juna vie kätevästi perille edulliseen ryhmähintaan ja hyvässä seurassa. Kemiin saavutaan lauantaiaamuna. Lisätietoja junamatkasta on tulossa myöhemmin.

Koe jäänmurtaja Sampo ja keväinen Kemi Liiton sääntömääräisen kevätkokouksen jälkeen on mahdollista käydä tutustumassa maailman ainoaan matkailujäänmurtajaan: Sampoon. Laita siis jo nyt viikonloppu 22.-24.4.2016 ylös kalenteriisi ja valmistaudu mukavaan radioamatööritapahtumaan rennossa ilmapiirissä. Tule kokemaan keväinen Kemi! Tervetuloa!

Yksi vastaus käyttäjälle “SRAL:n Kevätpäivät Kemissä La – 23.4.2016”

  1. OH6FSO sanoo:

    Jari M. Nyt kaikki joukolla Kemiin! Ohjelmassa mm. vierailu maailman ainoalla matkailu jäänmurtaja Sampolla. Majoitus varaukset suoraan hot. Cumulus, Kemi. Mainitse varatessasi ”Radioamatööri” saadaksesi alennuksen. Seuraa ilmoitelua. Tervetuloa!

Vastaa